Η Silver Home Real Estate με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα, εγγυάται και εξασφαλίζει ακίνητα με χαρακτηριστικά και απαιτήσεις κάθε αγοραστή, επενδυτή, μισθωτή.Στη Silver Home Real Estate διαθέτουμε έτοιμο πελατολόγιο για πιο διακριτική και αποκλειστική μεταχείριση του ακινήτου σας.Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα, από την επιλογή του ακινήτου μέχρι την αγορά. Το γραφείο Silver Home παρέχει κάθε υπηρεσία σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία. Η αξιοπιστία, η οργάνωση και η ποιότητα, σε συνδυασμό με τη θέληση και τον επαγγελματισμό, δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες, τη σωστή προώθηση, υποστήριξη και εκμετάλλευση των ακινήτων τους


Επικοινωνία

Έχετε κάποια ερώτηση ή απορία;

*Είστε ιδιοκτήτης ακινήτου & θέλετε να πουλήσετε ή να μισθώσετε το ακίνητό σας,το γραφείο μας αναλαμβάνει την διαχείριση & την προώθηση του εντελώς δωρεάν.

*Ενδιαφέρεστε ν' αγοράσετε ή να μισθώσετε κάποιο ακίνητο,

Αφήστε το μήνυμα ή την ερώτηση σας στην πιο κάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ο αρμόδιος συνεργάτης μας θα έλθει σε επαφή μαζί σας για να σας ενημερώσει για τους όρους της συνεργασίας και να προχωρήσετε, αν επιθυμείτε στην ενυπόγραφη ανάθεση του ακινήτου σας,αγοράς η μίσθωσης στο γραφείο μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προτίμηση που δείχνετε στις υπηρεσίες μας. Η υποβολή της φόρμας επικοινωνίας δεν αποτελεί δεσμευτικό νομικό έγγραφο. Σκοπός της είναι η επικοινωνία, μεταξύ του ιδιοκτήτη και του γραφείου μας. Η έναρξη οποιασδήποτε συνεργασίας πραγματοποιείτε μετά την επικοινωνία και μόνο με την σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μεσιτικό Γραφείο Silver Home

Αλκαμένους 162, 10446, Αθήνα

2111989968

6996523923

silvershomes.re@gmail.com

© 2021 Μεσιτικό Γραφείο inside Silver Home  Αλκαμένους 162, 10446, Αθήνα
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!